Difference between revisions of "ARDUINO MEGA Known Issues"

From ROBOTC API Guide
Jump to: navigation, search
(Previously Known Issues (Fixed))
 
(2 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 7: Line 7:
 
* Changing UART0 from "System Comm Port" will cause the debugger to no longer work.
 
* Changing UART0 from "System Comm Port" will cause the debugger to no longer work.
 
* Changing UART0 from "System Comm Port" may require re-downloading ROBOTC firmware to load a different program.
 
* Changing UART0 from "System Comm Port" may require re-downloading ROBOTC firmware to load a different program.
 +
* I2C port does not currently work - no firmware functions yet to use native I2C messaging.
 +
* The "Variable Intensity LED" and "Analog Write" pin options do not work. It is currently possible to use the "Ext. HBridge - Single PWM" option as a work around.
 +
* Pins set as "Digital High Impedance" will always return a value of 0.
  
 
==Previously Known Issues (Fixed)==
 
==Previously Known Issues (Fixed)==
 
* None, Yet :)
 
* None, Yet :)

Latest revision as of 20:53, 27 June 2012

Arduino → ARDUINO MEGA Known Issues

Last Updated 5/11/2012

Currently Known Issues

  • Digital Pints 51-53 may not generate Motors and Sensor #Pragma Code correctly
  • Arduino MEGA 2560/ADK requires a bootloader upgrade before it can be used with ROBOTC.
  • Using Analog Ports as Digital I/O is not currently supported.
  • Changing UART0 from "System Comm Port" will cause the debugger to no longer work.
  • Changing UART0 from "System Comm Port" may require re-downloading ROBOTC firmware to load a different program.
  • I2C port does not currently work - no firmware functions yet to use native I2C messaging.
  • The "Variable Intensity LED" and "Analog Write" pin options do not work. It is currently possible to use the "Ext. HBridge - Single PWM" option as a work around.
  • Pins set as "Digital High Impedance" will always return a value of 0.

Previously Known Issues (Fixed)

  • None, Yet :)