View unanswered posts | View active topics It is currently Wed May 22, 2019 10:42 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Incorrect condition in bumper switch program 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Jun 19, 2014 9:25 pm
Posts: 34
Post Incorrect condition in bumper switch program
The condition in section five repeat until statement should be an == not an <= as zero, "0" is less then one and the program will not execute at all. See attached.


Attachments:
BumperSwitch.jpg
BumperSwitch.jpg [ 48.83 KiB | Viewed 3274 times ]

_________________
www.disneymaingatecondo.com
@Oakwater2739
Wed Jul 16, 2014 4:11 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Thu May 24, 2012 12:15 pm
Posts: 722
Post Re: Incorrect condition in bumper switch program
Thank you for bringing this to our attention, I have forwarded this to our curriculum development team and it should be fixed as soon as possible.

Thanks again for catching this!

_________________
Check out our Blog! And our Facebook page!
Need help? Take a look at our updated help documentation and the ROBOTC Forums.


Wed Jul 16, 2014 4:21 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.