View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 21, 2014 11:22 pm






Reply to topic  [ 3 posts ] 
Setting Values for Potentiometer 
Author Message
Rookie

Joined: Mon Aug 05, 2013 5:47 pm
Posts: 2
Post Setting Values for Potentiometer
I tried to give a value for the potentiometer by using SensorValue[armPot] = 0 but it doesn't work. Is there any other possible way to give values for the Potentiometer. If so, please tell me.
Thank you.


Mon Aug 05, 2013 6:08 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Thu May 24, 2012 12:15 pm
Posts: 592
Post Re: Setting Values for Potentiometer
The potentiometer is only able to send values (dependent upon how far it has turned) and you cannot assign it values. Most sensors work this way, with the exception of the quadrature encoders.

_________________
Check out our Blog! And our Facebook page!
Need help? Take a look at our Wiki and our Forums.

I just met you,
And this is crazy,
But here's my code now,
So fix it, maybe?
~ Carly Rae Jepsen parody


Mon Aug 05, 2013 6:22 pm
Profile
Rookie

Joined: Mon Aug 05, 2013 5:47 pm
Posts: 2
Post Re: Setting Values for Potentiometer
Oh, okay...thanks.


Thu Aug 08, 2013 8:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.