View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Apr 18, 2019 5:13 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
light sensor in debugger 
Author Message
Rookie

Joined: Wed Mar 12, 2014 10:58 am
Posts: 4
Post light sensor in debugger
I'm trying to read the light/color sensor values using the debugger window similar to VEX EDR with text robot C. When I open the sensor debug window the color sensor never shows up even though it is correctly configured in the motors and sensors menu. Can anyone tell me how to do this? I'm creating and input output lab similar to the PLTW POE unit 3 lab.


Tue Oct 07, 2014 9:11 am
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Thu May 24, 2012 12:15 pm
Posts: 722
Post Re: light sensor in debugger
Can you post the entirety of the code (using the [code] tags) including the #pragma headers for us to take a look at? We will need this information in order to assist with the debugging process.

Thank you in advance!

_________________
Check out our Blog! And our Facebook page!
Need help? Take a look at our updated help documentation and the ROBOTC Forums.


Tue Oct 14, 2014 6:13 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.