ROBOTC.net forums
http://www.robotc.net/forums/

robotc on Mac
http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=69&t=10287
Page 1 of 1

Author:  denise65fl [ Sat Jan 17, 2015 9:45 am ]
Post subject:  robotc on Mac

I bought robotc and we only have Macs. :wink: Is there a way that I can get around this and install it on my Mac? :roll:

Author:  jpalnick [ Mon Jan 19, 2015 12:14 pm ]
Post subject:  Re: robotc on Mac

While it is not possible to run ROBOTC directly on Mac OS X, it is possible to run it using a Windows virtual machine or by using Apple Boot Camp to run Windows on the Mac. You can find more information about running ROBOTC on a Mac on our website, at the link below.

Running ROBOTC on a MAC

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/