View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 17, 2018 1:05 pm






Reply to topic  [ 3 posts ] 
robot starting the moment we turn it on 
Author Message
Rookie

Joined: Fri Oct 31, 2014 1:10 pm
Posts: 2
Post robot starting the moment we turn it on
:oops: :? Im having troubles with my robot... the moment we plug it into the computer both of the motors turn on and the motor moves for about 1-2 seconds.... not a huge problem just kind of wanting to know how to get it to stop


Fri Oct 31, 2014 1:18 pm
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 05, 2008 8:14 am
Posts: 3654
Location: Rotterdam, The Netherlands
Post Re: robot starting the moment we turn it on
Could you please specify the platform you are using?

= Xander

_________________
| Professional Conduit of Reasonableness
| (Title bestowed upon on the 8th day of November, 2013)
| My Blog: I'd Rather Be Building Robots
| ROBOTC 3rd Party Driver Suite: [Project Page]


Sun Nov 09, 2014 2:19 am
Profile WWW
Rookie

Joined: Fri Oct 31, 2014 1:10 pm
Posts: 2
Post Re: robot starting the moment we turn it on
I apologize I don't know much about any of this but our VexNet says on the front 802.11g and the bottom says Cortex Microcontroller logic pcb rev#: A4


Thu Nov 13, 2014 2:09 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.