View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Aug 02, 2015 12:54 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
RobotC on EV3 
Author Message
Guru
User avatar

Joined: Sun Nov 15, 2009 5:46 am
Posts: 1519
Post RobotC on EV3
We are starting to port our FTC library to EV3 in anticipation for next year. One of the very first error we hit was in our gyro module where it has the following code:
Code:
    if (SensorType[sensorID] != sensorAnalogActive)
    {
        SensorType[sensorID] = sensorAnalogActive;
    }

The compiler gave us the following error.
Code:
Undefined variable 'sensorAnalogActive'

I looked at Xander's hitechnic-gyro.h code and it has the same thing in initSensor(). Did I misconfigure something in the IDE that makes it not recognizing the sensorAnalogActive keyword?


Fri Jan 02, 2015 2:34 am
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 05, 2008 8:14 am
Posts: 3569
Location: Rotterdam, The Netherlands
Post Re: RobotC on EV3
Things are a bit different with the sensors in the EV3. Some of the sensor types have different names, to map more closely to how they're named in the LEGO VM. I'll try and get something out the door this week that will demonstrate how to do this properly.

= Xander

_________________
| Professional Conduit of Reasonableness
| (Title bestowed upon on the 8th day of November, 2013)
| My Blog: I'd Rather Be Building Robots
| ROBOTC 3rd Party Driver Suite: [Project Page]


Wed Jan 07, 2015 4:21 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.