View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Oct 21, 2018 1:36 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Very strange problem... 
Author Message
Rookie

Joined: Wed Jun 25, 2014 7:25 pm
Posts: 7
Post Very strange problem...
Hello all,

I search the bug section and couldn't find this one in particular...
I am using RobotC for EV3 version 4.52 and have found a strange bug.

As soon as I start up RobotC with a previously worked on program
I get: 20.222 X *Warning*:Symbol 'abs' is 'deprecated' definition. There may be alternate symbol with equivalent functionality.

The program doesn't even use abs.
The next time the program is compiled the error message goes away!

No problem, just very strange.

Thanks.


Mon Jan 25, 2016 11:59 am
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 05, 2008 8:14 am
Posts: 3654
Location: Rotterdam, The Netherlands
Post Re: Very strange problem...
Hi there,

It is safe to ignore this. We have addressed it in our internal build and it will not be an issue in future releases.

= Xander

_________________
| Professional Conduit of Reasonableness
| (Title bestowed upon on the 8th day of November, 2013)
| My Blog: I'd Rather Be Building Robots
| ROBOTC 3rd Party Driver Suite: [Project Page]


Tue Jan 26, 2016 2:13 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.