View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Oct 22, 2018 12:36 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Bug with Switching Between the Menu Levels 
Author Message
Rookie

Joined: Sun Jan 03, 2016 10:38 pm
Posts: 1
Post Bug with Switching Between the Menu Levels
I have a problem with switching between the menu levels so when I switch from basic to super user, the text functions tab stays as the basic text functions. I've tried to restart my ROBOTC to fix that problem, but that didn't work. Do you have any solutions besides re-installing ROBOTC?


Sun Jan 03, 2016 11:41 pm
Profile
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 05, 2008 8:14 am
Posts: 3654
Location: Rotterdam, The Netherlands
Post Re: Bug with Switching Between the Menu Levels
Hey there,

Could you send a mail to support@robotc.net with full details of which version of ROBOTC, what platform you've got configured and which version of Windows.

Thanks!

= Xander

_________________
| Professional Conduit of Reasonableness
| (Title bestowed upon on the 8th day of November, 2013)
| My Blog: I'd Rather Be Building Robots
| ROBOTC 3rd Party Driver Suite: [Project Page]


Mon Jan 04, 2016 9:54 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.