View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 09, 2018 9:42 pm






Reply to topic  [ 1 post ] 
Connection problem with built-in Bluetoot, RobotC and EV3 
Author Message
Rookie

Joined: Mon Sep 28, 2015 10:43 am
Posts: 1
Post Connection problem with built-in Bluetoot, RobotC and EV3
Hi,
I am trying to establish a Bluetooth connection with my EV3 with RobotC 4.50v. I have a built-in Bluetooth device Motorola 2.1 + EDR running with a Windows 7 64 bits OS. The pairing is successful, the COM port 3 is created, actually we have a EV3 Bluetooth logging software which uses the COM port to get measures from EV3 sensors and works perfectly. The problem arises when we try to look for the EV3 brick in Communication Link Setup by Bluetooth but the search does not retrieve any device, neither seems to scan since the search ends immediately and no error message or code is shown.

Then, by navigating through the forums I found this list of RobotC compatible Bluetooth adapters http://robotsquare.com/2012/03/04/list-of-nxt-compatible-bluetooth-dongles/ (note that is for NXT) but I am not sure if more compatible devices have been found since 2012. Could you recommend something?

Thanks in advance


Mon Sep 28, 2015 11:16 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.