View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 21, 2018 7:56 am






Reply to topic  [ 1 post ] 
Failed to load mono - RVW curriculum companion 
Author Message
Rookie

Joined: Fri Oct 04, 2013 10:06 pm
Posts: 6
Post Failed to load mono - RVW curriculum companion
whenever I try to download a program when Robot Virtual Worlds - Curriculum Companion is selected, from either RobotC or Graphical RobotC I get an error

Failed to load mono and the following details:
mono: function mono_class_get_userdata_offset not found
mono: function mono_class_get_userdata not found
mono: function mono_class_set_userdata not found
mono: function unity_mono_method_is_generic not found
mono: function unity_mono_method_is_inflated not found
mono: function mono_is_debugger_attached not found


I'm using RobotC 4.5.6 (9134) F/W 10.56 build date July 28, 2017
with VEX IQ
on a Windows 10 machine. I have been able to use Curriculum Companion in the past - probably 4 - 6 weeks ago.
Not sure if it relates but I have downloaded and run the Virtual Brick program with EV3 since last running Curriculum Companion successfully.


Also - I am working through some of the mini challenges in the Intermediate VEX IQ curriculum and I can't find the matching Virtual challenge field to use. For ex. the Mini Challenge 2 - Mini Maze. Are these mini challenge fields located in the curriculum companion?


Sat Dec 09, 2017 10:54 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.