ROBOTC.net forums
http://www.robotc.net/forums/

My motors wont work
http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=52&t=989
Page 1 of 1

Author:  ';,,,;' [ Wed Dec 03, 2008 11:34 am ]
Post subject:  My motors wont work

Like the subject says. Plain and simple my motors wont work. I have tried everything. I have an nxt brain with the hitechnic motor and servo controler and when i run the scripts nothing works. I have the motor equiped and whenever i try to run any programs nothing works. I've also tried using labview and mindstorms nothing works at all.. Please Can anyone help me.

Author:  ';,,,;' [ Wed Dec 03, 2008 11:50 am ]
Post subject:  Re: My motors wont work

Please Help

Author:  Jeff McBride [ Wed Dec 03, 2008 1:09 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

You have not provided anywhere near enough information for anyone to be able to help you.

Exactly how is your robot wired? For example, which port on the NXT is wired to your motor controller? Are you positive that you have the power wires to and from the motor and servo controllers attached correctly?

What version of RobotC do you have?

Post your code!

Author:  ';,,,;' [ Wed Dec 03, 2008 2:36 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

i have everything connected correctly. I tested it and i have power going into everthing but i do not have comeing out of the hitechnic motor one but there is power going into it.

Author:  Jeff McBride [ Wed Dec 03, 2008 3:29 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

I'm sorry but you need to answer the questions fully if you want to get any kind of meaningful answers.

Author:  mightor [ Thu Dec 04, 2008 6:21 am ]
Post subject:  Re: My motors wont work

';,,,;' wrote:
Like the subject says. Plain and simple my motors wont work. I have tried everything. I have an nxt brain with the hitechnic motor and servo controler and when i run the scripts nothing works. I have the motor equiped and whenever i try to run any programs nothing works. I've also tried using labview and mindstorms nothing works at all.. Please Can anyone help me.

Our forum psychics are currently on sabbatical, so unfortunately, you will have to try a little harder to explain what you have done, what code you have written to test the motors and any other details you think will help us determining the root cause of the problem. Otherwise you will get inane questions like: did you put batteries in your NXT brick?

Thanks,
Xander

Author:  starwarslegokid [ Thu Dec 04, 2008 1:19 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

Im going to move this to the FTC forum

Scott B-)

Author:  10nisman94 [ Thu Dec 04, 2008 5:25 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

more info plz

Author:  commander599 [ Fri Dec 05, 2008 5:11 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

Is your NXt turned on? Did you select the right program on the menu to make it run? Does your NXT have batteries? Are the motors connected? Are your motors connected in the correct places? Did you specify the motors in your code? Did you go under robot->motors and sensors in robot c and select motor ports and names? Please post the code you have. Trying to help you will be like trying to find a needle in a metal pin stack if you do not specify. :poke:

Author:  mightor [ Fri Dec 05, 2008 5:20 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

I get the feeling that the OP has fixed the problem but neglected to let us know.

Author:  commander599 [ Fri Dec 05, 2008 5:26 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

That, or he is embaressed b/c it was something simple. So '....', in the words of another forum poster, I poke you for information. :poke:

Author:  commander599 [ Fri Dec 05, 2008 5:32 pm ]
Post subject:  Re: My motors wont work

Oh, forgot to ask. Did you press compile and download program? :bigthumb:

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/