View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 23, 2014 8:23 am






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Vex motors pulsing under RC 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Aug 05, 2010 11:56 am
Posts: 2
Post Vex motors pulsing under RC
I am using a modified version of the Dual Semi program to drive a robot that uses a Vex controller and two 883 IFI PWM controllers to drive a 12v Globe motor robot. the RC works fine on the pwm motors, (I think I am using motor ports 1,2).

I just added another VEX motor on channel 5. While it works fine if I say motor[5] = 127;

When I try using the RC it pulses like it it is a 1/2 second loop.

Is there something different about how channel 5 and 6 are programmed from the RC unit?


Wed Sep 15, 2010 11:11 pm
Profile
Expert

Joined: Mon Oct 27, 2008 9:59 pm
Posts: 139
Post Re: Vex motors pulsing under RC
I think you accidentally posted in the wrong sub-forum. This one is for FTC (FIRST Tech Challenge) which uses LEGO NXT + Tetrix, not Vex.
Just above this one, under the competition forums, there is one just for Vex related competitions: http://www.robotc.net/forums/viewforum.php?f=53

If you post there, I think you'll get a better answer.
FYI.


Thu Sep 16, 2010 9:23 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.