View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Jan 20, 2018 7:19 pm






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Issues with the Hitechnic Superpro prototype board 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Feb 19, 2015 3:55 pm
Posts: 1
Post Issues with the Hitechnic Superpro prototype board
Hi,
We're having some trouble with our Hitechnic Superpro prototype board, more specifically the read strobe. The read strobe seems to randomly stop working and then start working, but none of the code has changed, so I'm not sure what the problem is. We have confirmed it isn't an issue with the wiring because we used a Logic analyzer to directly read from the pin on the prototype board and received no readings. We also swapped prototype boards to confirm that it wasn't a defect with the board and got the same result. Any help would be appreciated.
Thanks,
FTC Team 4096 (T-[minus]10)


Thu Feb 19, 2015 4:03 pm
Profile
Rookie

Joined: Tue Jan 21, 2014 8:41 pm
Posts: 5
Post Re: Issues with the Hitechnic Superpro prototype board
Posting the code would help with debugging. Also did you use more than one task to access the HiTechnic Super Pro Board by any chance? I ask this because I know that was causing our team trouble when we tried to do analog read in one task and digital read/write in another task. I wrote a fix for the HiTechnic super pro driver but I am still working on making it cleaner before getting it put into the robotc third party driver suite.


Thu Mar 12, 2015 5:35 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.