View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 19, 2017 4:00 pm






Reply to topic  [ 1 post ] 
(Apology)Hi-Technic IRLink Sensor (NIL1046) 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Aug 20, 2015 10:12 am
Posts: 12
Post (Apology)Hi-Technic IRLink Sensor (NIL1046)
Mea Culpa - Once I read, and understood, some code and changed the way I was doing the includes, and compiler settings. It compiled and test1 works like a charm. I'm sorry for all the confusion and posts. I will do better in the future. Thank you all for your patience.
I am assuming that I need to programmatically replace the push button code.
Ed

*************************************************
I am still attempting to use the above sensor.( See earlier revised post below)
In RobotC there is no choice in the Motor and Sensor Setup for this as well as no commands in the left panel. The help does not have any instructions that would indicate that they are used for this sensor.
Are the necessary instructions, procedures, etc available?
I hate to ask this ---but am I 'flogging a dead horse' :lol:
Ed


Mon Jan 30, 2017 12:03 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.