ROBOTC.net forums
http://www.robotc.net/forums/

UAC blocking startup of ROBOTC on two of my machines
http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=6871
Page 1 of 1

Author:  bcamsc [ Fri Sep 27, 2013 2:36 pm ]
Post subject:  UAC blocking startup of ROBOTC on two of my machines

I recently updated my entire lab of 15 Windows7 machines to 3.62 and now two of my machines pop the UAC window every time I start up ROBOTC. All my other machines work fine. Is there a fix for this?

Author:  Ernest3.14 [ Fri Sep 27, 2013 8:20 pm ]
Post subject:  Re: UAC blocking startup of ROBOTC on two of my machines

Without turning off UAC? ;)

Author:  bcamsc [ Mon Sep 30, 2013 4:11 pm ]
Post subject:  Re: UAC blocking startup of ROBOTC on two of my machines

I would really like to avoid turning off UAC completely. When ROBOTC is started on these two machines, the UAC authentication box shows up with the message "Do you want to allow the following program from an unknown publisher to make changes to this computer?" My 13 other machines do not give me this message. On the offending machines, the verified publisher is "Unknown". Is there a way to get these machines to recognize the publisher?

Author:  Ernest3.14 [ Mon Sep 30, 2013 9:32 pm ]
Post subject:  Re: UAC blocking startup of ROBOTC on two of my machines

That's weird. It's happened to me too, but only in Windows 8. Could it be some optional update that's been installed?

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/