ROBOTC.net forums
http://www.robotc.net/forums/

Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore
http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=4240
Page 2 of 2

Author:  wrathofmobius [ Sat Feb 25, 2012 1:52 pm ]
Post subject:  Re: Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore

We upgraded to a Cortex with NC2 on the bottom, and we're still having the same issues, and the same exact symptoms - slow red blinking robot light, no motor control, but everything else works. :breakcomputer:

Author:  whitepass [ Sun Feb 26, 2012 12:37 pm ]
Post subject:  Re: Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore

I got my Cortex 3 mouths ago ant it has A3 on it.

Author:  mathguy360 [ Sun Feb 26, 2012 5:56 pm ]
Post subject:  Re: Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore

Do you have any information on ROBOTC 3.06?
Is there a place we can still download 3.06 if we have a newer cortex?
Our robotics team needs to use integrated encoders, and need to work on autonomous as soon as possible.

Author:  wrathofmobius [ Sun Feb 26, 2012 6:43 pm ]
Post subject:  Re: Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore

It's at the bottom of this post: http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=4150
Let me know if it works for you.

Author:  MisterG [ Mon Feb 27, 2012 1:13 pm ]
Post subject:  Re: Updated to RobotC v 3.06, doesn't work anymore

Over the weekend we could not find a download link for v3.06. The links in this thread for example are all eventually pointing to the main download page and 3.06 is not there anymore.

There is another thread dealing with this issue and from that thread I found a working link to v3.06.

As far as I can tell as long as we have a newer Cortex then we should be able to use this version without the reported issues.

Any comments or advice?

MisterG
Mentor
2098G STEaM Punks

Page 2 of 2 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/