View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jul 25, 2014 12:43 am






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Motors not stopping 
Author Message
Rookie

Joined: Tue Sep 27, 2011 8:30 pm
Posts: 1
Post Motors not stopping
Our motors are not working although we are using simple code

task main()
{
motor[port2] = 0;
motor[port3] = 0;
}

It just keeps moving. Thanks for any advice.


Tue Sep 27, 2011 9:05 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Tue May 15, 2007 9:02 am
Posts: 403
Post Re: Motors not stopping
Based on your program, the motors should actually never move, since you didn't specify a duration after the motor commands.

What version of ROBOTC are you using? Have you downloaded the Master Firmware and ROBOTC Firmware to the robot?

Are you plugging 2-wire motors directly into the 3-wire motor ports? If so, remember that you need to use one of the Motor Controller 29 cables in between the motor and the VEX.

_________________
Jesse Flot
CMU Robotics Academy
ROBOTC Support


Wed Sep 28, 2011 7:12 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.