View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Dec 20, 2014 7:28 pm






Reply to topic  [ 5 posts ] 
Debugger Problem 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Apr 08, 2010 12:02 pm
Posts: 3
Post Debugger Problem
I have version 1.08 of Robot C for vex.
I can download programs fine as long as the debugger window never opens. For some reason it just greys out and crashes the computer. I tried to update to the newest version but I dont have admin rights to this computer, being a school computer. Does any one have any ideas how to fix this problem?

:breakcomputer:


Thu Apr 08, 2010 12:13 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Jan 24, 2007 10:44 am
Posts: 440
Location: Pittsburgh, PA
Post Re: Debugger Problem
Unfortunately, the next step I would've told you is to delete the Registry values but you said you don't have admin rights so that's not happening.

Which Debugger window are you referring to? The Program Debug window that has the "Start" button on it?

_________________
Vu Nguyen
Software Training Development Team | Webmaster
Need more support? Email ROBOTC Support at support@robotc.net to put in a support ticket

Robotc.net| Robomatter Store | Robotics Academy | CS2N


Thu Apr 08, 2010 12:58 pm
Profile
Rookie

Joined: Thu Apr 08, 2010 12:02 pm
Posts: 3
Post Re: Debugger Problem
The one that normally starts when the program gets downloaded into the robot.
I'm not exactly sure what it says.
It can also be opened with a button on one of the menus.


Fri Apr 09, 2010 4:15 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Jan 24, 2007 10:44 am
Posts: 440
Location: Pittsburgh, PA
Post Re: Debugger Problem
Yes, that's the Program Debug window. And if it's not coming up automatically then there's an issue with the install. Since the current versions is 2.0.2, I'd say for you to try to find a way to update your version since it is over a year and a half old.

_________________
Vu Nguyen
Software Training Development Team | Webmaster
Need more support? Email ROBOTC Support at support@robotc.net to put in a support ticket

Robotc.net| Robomatter Store | Robotics Academy | CS2N


Fri Apr 09, 2010 4:31 pm
Profile
Rookie

Joined: Thu Apr 08, 2010 12:02 pm
Posts: 3
Post Re: Debugger Problem
Ok I decided to try some things to find out what might be wrong with it. I found two things. The first is that the debug gets stuck on the "checking RCX ROM or RAM for responce" step. Not sure what that is but I know its not supposed to get stuck there. The second thing is that the Robot-C program is unable to register control 'MSFXGRD.OCX'. I googled both of these but was unable to find any thing of any use.


Mon Apr 12, 2010 8:03 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: VoltRobotics and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.