View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 28, 2014 7:45 am






Reply to topic  [ 4 posts ] 
Debug window 
Author Message
Rookie

Joined: Fri Nov 06, 2009 8:26 am
Posts: 2
Post Debug window
I have upgraded to vexnet, upgraded cpu firmware 9 and firmware 7.85. I can download my progam to the microcontroller, however my debug status remains greyed out. My programs will not run, even when I untether and reboot. Why is my debug greyed out?


Fri Nov 06, 2009 8:33 am
Profile
Rookie

Joined: Fri Oct 09, 2009 9:21 am
Posts: 28
Post Re: Debug window
Are you leaving the programming cable plugged in? Did you load the WiFi version of the firmware?

_________________
Jon Thompson
Coach - Twisted Bots
VRC 177


Fri Nov 06, 2009 9:14 am
Profile
Rookie

Joined: Fri Nov 06, 2009 8:26 am
Posts: 2
Post Re: Debug window
I have upgraded to 1.98 and tried to the debug windows on multiple robots but I cannot get the debug window commands as specified earlier to blacken, and become usable.


Sat Nov 07, 2009 12:00 pm
Profile
Creator
Creator

Joined: Fri Feb 09, 2007 9:21 am
Posts: 615
Post Re: Debug window
Make sure the optional file system menu command (Robot -> Compile and Download -> Optional File System) is unchecked.

Make sure you're using the latest version of ROBOTC. I believe 1.98.4 is the latest?

Post again if still broken.


Wed Dec 09, 2009 4:00 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.