ROBOTC.net forums
http://www.robotc.net/forums/

Trying to install integrated encoders..Help total Vex newbee
http://www.robotc.net/forums/viewtopic.php?f=11&t=10609
Page 1 of 1

Author:  GirlCoder [ Wed Mar 04, 2015 10:52 pm ]
Post subject:  Trying to install integrated encoders..Help total Vex newbee

I have plugged my integrated encoders 393 sensors into the UART2 and UART1 ports. I was reading that I should plug them into the 12C port and daisy chain them? I do not see the ability to daisy chain them with the wires that are attached or came with the sensors. I have looked at this schematic http://content.vexrobotics.com/docs/276-2194-Rev1-PINOUT.PDF

These integrated encoders are what I am trying to install on my new clawbot, just got it about 3 weeks ago and built it.
http://www.vexrobotics.com/vex/products/accessories/sensors/276-1321.html

I read this information here about the encoder:
http://content.vexrobotics.com/docs/inventors-guide/276-1321-INST-0112.pdf

Then when I am within the Motor and Sensor setup I know I have to choose the encoder Port, but I don't know how to achieve 12C_1 and 12C_2 as a daisy chain????

Does anyone know how I might resolve this?

Thanks,

Attachments:
MotorAndSensorScreen.PNG
MotorAndSensorScreen.PNG [ 87.77 KiB | Viewed 3139 times ]

Author:  GirlCoder [ Wed Mar 04, 2015 11:11 pm ]
Post subject:  Re: Trying to install integrated encoders..Help total Vex ne

I found the daisy chain spot ...Yipee! Well, lets hope this all works now....

Attachments:
20150304_185757.png
20150304_185757.png [ 387.83 KiB | Viewed 3138 times ]

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/