View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 29, 2014 5:55 am






Reply to topic  [ 2 posts ] 
Installing Robotc(licensed) to different computer 
Author Message
Rookie

Joined: Wed Jun 26, 2013 2:22 pm
Posts: 11
Post Installing Robotc(licensed) to different computer
I have Robotc installed on my XPS 8300. I want to uninstall it and reinstall it on a different win 7 computer. How do I accomplish this without losing my existing licenses?

Thanks


Wed Jul 17, 2013 7:30 am
Profile
Senior Roboticist
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2011 10:13 pm
Posts: 630
Location: If I told you, I'd have to kill you.
Post Re: Installing Robotc(licensed) to different computer
If you have the infinite license, you can go to the license management screen and deactivate it, which will give you back the activation. If you have the yearly license, you should have one or two activations left anyway.

If you can't do either of those, try contacting RobotC support about it. They're usually pretty nice about moving computers.

_________________
A.K.A. inxt-generation
Self-proclaimed genius, and future world dominator.
My Brickshelf Folder
"Don't they teach recreational mathematics anymore?" - The Tenth Doctor
Bow down to Nikola Tesla, King of the Geek Gods.


Wed Jul 17, 2013 9:24 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.