View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Sep 01, 2014 8:12 pm






Reply to topic  [ 1 post ] 
RobotC 1.10 Activation Procedure via Internet 
Author Message
Rookie

Joined: Tue Apr 08, 2008 6:19 am
Posts: 1
Location: Germany
Post RobotC 1.10 Activation Procedure via Internet
Hi All,

yesterday evening I installed RobotC Ver 1.10 on my computer. I purchsed a License ID via the Internet registration procedure. Furthermore I logged into the activation task and put Activation Code 1 for unlocking the product. At first the activation was successfull and after "continue" error Code 69 occured. I repeated the whole activation process with a second Activation Code 1 and RobotC was starting fine.
Now RobotC is running without any problems, but instead of the correct License ID number "Bad Activation" is shown during the startup-window of RobotC. Where can I change the "Bad Activation" message to my actual purchased License ID Key.

Best regards Stefan Kehlitz. :wink:


Tue Apr 08, 2008 6:30 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.