View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Jul 31, 2014 2:35 am






Reply to topic  [ 2 posts ] 
debug mode 
Author Message
Rookie

Joined: Thu Jul 19, 2012 3:35 am
Posts: 1
Post debug mode
How do you get debug mode in sonic 3 alone? I just want to know how to get debug mode on sonic 3 for gamecube (sonic mega collection) and just sonic 3 NOT sonic 3 and knuckles.
_____________________________
open checking account online ~ compare checking accounts ~ opening a checking account with bad credit ~ online checking account bad credit


Last edited by fetzeran on Sat Jan 05, 2013 6:26 am, edited 2 times in total.



Mon Jul 23, 2012 3:29 am
Profile
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Mar 05, 2008 8:14 am
Posts: 3165
Location: Rotterdam, The Netherlands
Post Re: debug mode
This is not a gaming forum. Unless you made a robot that plays computer games.

- Xander

_________________
| Professional Conduit of Reasonableness
| (Title bestowed upon on the 8th day of November, 2013)
| My Blog: I'd Rather Be Building Robots
| ROBOTC 3rd Party Driver Suite: [Project Page]


Mon Jul 23, 2012 4:40 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.