View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Dec 19, 2014 9:08 am






Reply to topic  [ 3 posts ] 
Found problems runing on Windows Vista 
Author Message
Rookie

Joined: Mon Feb 05, 2007 4:34 pm
Posts: 3
Location: Portugal
Post Found problems runing on Windows Vista
Comparing a run on a XP and a Vista instalation I found that the View menu on Vista have many missing options on it. And even on the shown " Preferences" on Vista, there is only one Tab " Plataform".
On XP the Preferences has Plataform/NXT/Directories/Editor/Debugger/Compiler.
For now that is the bigger incompatibility with Vista that I found.
Hope a solution will be found soon
Regards
J. Q.


Fri Feb 16, 2007 4:26 pm
Profile
Site Admin
Site Admin

Joined: Wed Jan 24, 2007 10:42 am
Posts: 616
Post 
The inconsistence that you're finding here is actually the difference between "Basic" and "Expert" modes. Try changing the modes under the "Window - Menu Level"

_________________
Timothy Friez
ROBOTC Developer - SW Engineer
tfriez@robotc.net


Sat Feb 17, 2007 3:42 pm
Profile
Rookie

Joined: Mon Feb 05, 2007 4:34 pm
Posts: 3
Location: Portugal
Post 
You are right. I did know about the options "Basic" and "Expert".
Thanks for your help
J. Q.


Sat Feb 17, 2007 6:05 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.